Ovog Božića (2007)

This Christmas (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Nakon sedam dugih godina obitelj Whitfield ponovo je na okupu

 
Režija: Preston A. Whitmore II
Scenarij: Preston A. Whitmore II
Uloge: Delroy Lindo, Idris Elba, Loretta Devine, Columbus Short, Laz Alonso

Filmografija

Priča o obitelji Whitfield, afroameričkoj obitelji koja živi u predgrađu Los Angelesa. Prvi put u sedam godina, sva djeca i njihove bolje polovice okupit će se pod istim krovom za Božić i dok prolaze kroz uspone i padove, oni ponovno otkrivaju što je to što ih čini obitelji.

Ma'Dere (Loretta Devine) matrijarh je velike obitelji Whitfield pune ljubavi, koju čine tri kćeri – Kelli (Sharon Leal), Lisa (Regina King) i Mel (Lauren London) te sinovi Michael (Chris Brown), Claude (Columbus Short) i Quentin (Idris Elba). Oni su iznimno privlačna i uspješna družina, no tek što su završili svoj prvi zajednički obrok, skrivene napetosti počinju isplivavati na površinu. Otkrivaju se dugo čuvane tajne te Whitfieldi uskoro stvaraju dovoljno drame za nekoliko sapunica.

Tu su međurasni brak, nevjera, kartaški dugovi, odbjegli vojnik te potisnuti snovi o glazbenoj karijeri, da navedemo samo neke od problema s kojima se  moraju suočiti dok pune puricu i ukrašavaju božićno drvce. Hoće li oni riješiti svoje brojne probleme i nesporazume do Božića?


Komentari (1)

Foto