I to se zove ljubav (2008)

Management (Originalni naziv)

komedija romantika

Upravitelj malog motela učiniti će sve kako bi osvojio djevojku svojih snova

 
Režija: Stephen Belber
Scenarij: Stephen Belber
Uloge: Jennifer Aniston, Steve Zahn, Margo Martindale, Fred Ward, ...

Filmografija

"Management", romantična komedija u kojoj glavne uloge tumače Jennifer Aniston ("Bruce Almighty", "Office Space") i Steve Zahn ("National Security", "Sahara"), dugometražni je debi dramskog pisca Stephena Belbera.

Mike (Steve Zahn) je menadžer u motelu svojih roditelja, tik do kultne Route 66, u gradiću Kingmanu. Sue (Jennifer Aniston) prodaje umjetnine korporacijama za njihove uredske zidove. Kada je ugleda, Mike instinktivno odluči nešto poduzeti. U vrtlogu osjećaja koji su ga obuzeli on je sladak, no ujedno i nesretan, sa samo jednom željom – provesti što više vremena sa Sue. S druge strane, ona je zagonetna žena koje se rijetko smiješi, odlučna činiti dobro kroz humanitarnu pomoć. Nedavno je prekinula s dečkom (Woody Harrelson), koji joj je mogao pružiti sigurnost, a počinje osjećati i da joj biološki sat otkucava…

“Management” je uspješni autorski i redateljski debi Stephena Belbera, inače kazališnog pisca. Po prvi puta u sedmoj umjetnosti Belber se okušao prije nekoliko godina i snimio sjajnu romantičnu komediju, koja izlazi iz okvira šprance žanra. Iako kraljica romatičnih komedija, Jennifer Aniston i ovdje uspijeva film odmaknuti od zadanih gabarita, a uvjerljivo odigrati ulogu osobe u čije postojanje u stvarnom svijetu možemo povjerovati. Ona je usamljena, uplašena i često vrlo nervozna osoba koja želi činiti dobro i stajati iza svojih postupaka. Steve je jednako zanimljiv lik, kao neambiciozna i vrlo draga osoba zaljubljena u Sue. U ostalim ulogama se pojavljuje Woody Harrelson, kao bivši Suein bogati dečko, kojeg je Harrelson sigurno, sukladno svojoj reputaciji, i odigrao.


Komentari (8)

Foto