Poslije vas (2003)

Après vous... / After You (Originalni naziv)

komedija romantika

Spašavajući stranca od samoubojstva konobar pariškog restorana se nađe u ljubavnom trokutu

 
Režija: Pierre Salvadori
Scenarij: Benoît Graffin, Daniele Dubroux
Uloge: Daniel Auteuil, José Garcia, Sandrine Kiberlain, Marilyne Canto, ...

Filmografija

Glavni konobar pariškog restorana Antoine (Daniel Auteuil) uspije spasiti labilnog neznanca od samoubojstva. Nakon toga Antoine postaje pravi anđeo čuvar neznancu i zalaže se za njegov potpun životni oporavak no to će ga dovesti u prave ljubavne probleme.

Antoine (Daniel Auteuil) je glavni konobar pariškog restorana koji sprječava samoubojstvo labilnog neznanca Luisa (José Garcia). On je, nakon nesretnog prekida veze s voljenom Blanche (Sandrine Kiberlain), napisao oproštajno pismo svojoj baki i odlučio okončati život i sreću potražiti na drugom mjestu. Antoine postaje pravi anđeo čuvar neznancu koji se zalaže za Luisovu rehabilitaciju. Uspijeva presresti njegovo pismo napisano baki, useljava ga u stan koji dijeli sa djevojkom Christine (Marilyne Canto), pronalazi mu posao u restoranu u kojem radi, usprkos njegovim katastrofalno lošim kvalifikacijama.

Luise ne krije svoju zahvalnost prema svom spasitelju, ali će njegova rehabilitacija biti i više nego ugrožena razvojem događaja koji će uslijediti. Antoine sreće Blanche i nastoji je spojiti sa svojim novopečenim štićenikom, ali između njih se već na prvi pogled vidi kemija koja  će ugroziti Luisovo mentalno zdravlje  i Antoinievu vezu sa Christine.


Komentari (0)

Foto