Plaćenici (2007)

Diamond Dogs (Originalni naziv)

akcija avantura

Grupa lovaca na blago unajmljuje plaćenika da im pomogne naći vrijednu kinesku relikviju

 
Režija: Shimon Dotan
Scenarij: Léopold St-Pierre
Uloge: Dolph Lundgren, Nan Yu, Xue Zuren, William Shriver, Raicho Vasilev, ...

Filmografija

Grupa američkih lovaca na blago dolazi u Kinu u nadi da će pronaći davno izgubljeno blago, budistički predmet neprocijenjive vrijednosti. Kako bi se zaštitili od drugih "lovaca“ potražiti će vodiča, koji će im istovremeno pružiti i zaštitu...

U doba sovjetskog ugnjetavanja kineskih vjernika 30ih godina prošlog stoljeća, 50 milijuna dolara vrijedna budistička relikvija je iznesene iz Kine i skrivena u brdima Mongolije. Relikvija je prekrivena dijamantima i zlatom, ali za lokalno stanovništvo je neprocjenjiva njegova duhovna vrijednost.

Skupina američki lovaca na blago treba vodiča i zaštitu, a najbolji čovjek za to je Xander Ronson (Dolph Lundgren), bivši specijalac koji se zbog mračnih grijeha iz vojne prošlosti skriva u Mongoliji, zarađujući za život borbama bez rukavica, čovjek kojemu su smisao života alkohol, žene i pustolovine. Američka ekspedicija kreće tragom blaga u nepregledne planine, ne znajući da blago žele i opasni ruski plaćenici, ali niti da relikvija štiti i nešto mnogo, mnogo opasnije.


Komentari (0)

Foto