Po tvojoj slici (2004)

À ton image (Originalni naziv)

triler drama sf

Par koji ne može imati djecu u svojoj velikoj želji prihvati pomalo neobično rješenje

 
Režija: Aruna Villiers
Scenarij: Guillaume Laurant, Louise L. Lambrichs
Uloge: Nastassja Kinski, Christopher Lambert, Audrey DeWilder, Rufus, ...

Filmografija

Mathilde i Thomas odluče se za zajednički život u kojem planiraju bebu.Nakon što je nesretim slučajem izgubila dijete doktor ik kaže kako ona više ne može imati djece.U klinici gdje Thomas radi doktor Cardoze predloži teško prihvatljivo rješenje vezano uz kloniranje.Iako su načelno protiv toga par u velikoj želji za djetetom prihvati to rješenje.Kada se dijete rodilo njihovoj sreći nije bilo kraja.Sa vremenom primjete da se Mathilde razvija u zagonetno i neobično dijete.

Mathilde i Thomas vjeruju da im je odluka za zajednički život druga prilika. Oni mogu ponovo voljeti i u nešto vrijedno ulagati. Nakon što je nesretnim slučajem izgubila dijete, ona više ne može imati djece. U klinici gdje Thomas radi, doktor Cardoze predloži teško prihvatljivo rješenje.

Iako zazire od bilo kakve ilegalne zloupotrebe vezane uz kloniranje, Thomas pristaje. U tajnosti Mathildeinu trudnoću povjeri doktoru. Kada se rodi djevojčica Manon, mladi roditelji ne vide kraj njihovoj sreći. Mathilde vjeruje da će kroz drugo dijete moći prevladati tragediju iz svoje prošlosti. Međutim, izgleda da se Mathilde razvija u zagonetno i neobično dijete.


Komentari (0)

Foto