Obećana zemlja (1987)

Promised Land (Originalni naziv)

drama

Priča o tri prijatelja i njihovom razočarenju u život nakon završene škole

 
Režija: Michael Hoffman
Scenarij: Michael Hoffman
Uloge: Kiefer Sutherland, Jason Gedrick, Meg Ryan, Jay Underwood

Filmografija

"Promised Land", film redatelja Michaela Hoffmana, u kojem glavne uloge tumače Kiefer Sutherland i Meg Ryan, priča o je neostvarnim snovima i izgubljenim nadama.

Odrasli u Ashvilleu, malom američkom gradiću u kojem se tradicionalni ideali i dalje čvrsto usađuju u mlade, Davey Hancock (Jason Gedrick) je zvijezda srednjoškolskog košarkaškog šampionskog tima. Zgodna cheerleaderica Mary Daley (Tracy Pollan) je Daveyova djevojka a bistri Danny Rivers (Kiefer Sutherland) je njegov najbolji prijatelj. Dvije godine nakon završetka srednje škole, realni život rasplinuo je njihove snove.
Davey je dobio stipendiju za koledž zahvaljujući svom košarkaškom talentu ali završava neslavno i vraća se u Ashville, gdje postaje policajac. I dalje viđa Mary koja želi puno više od života kojeg ima u Ashvilleu ali i puno više od toga što joj veza s Daveyom daje. Kada se Danny, koji je potrošio puno vremena besciljno jureći za snom, vrati u grad kako bi posjetio Daveya i Mary, sa sobom donosi i iznenađenje - Bev (Meg Ryan), ovisnicu o drogi nestabilnog karaktera s kojom se oženio u Las Vegasu tri dana ranije.

Komentari (0)

Foto