utorak, 28.05.2024 02:55

Specijalizant (2018)

The Resident (Originalni naziv)

drama

Medicinska drama koja podiže zastore i otkriva istinu skrivenu iza bolničkih kulisa

sez.4 ep.5Tri godine nakon što je preminula Nic, Conrad je napustio Chastain te pokrenuo privatnu praksu kako bi imao vremena odgajati Gigi. Conrad dovodi Jacksona s terminalnim rakom pluća u Chastain na liječenje ozlijeđenog prsta. No odjednom očajni Jackson uzima taoce u pokušaju da dođe do navodnog čudotvornog lijeka.
 
Režija: N/A
Scenarij: Amy Holden Jones, Hayley Schore, Roshan Sethi
Uloge: Tasso Feldman, Matt Czuchry, Emily VanCamp, Manish Dayal, Bruce Greenwood

Filmografija

Mladi liječnik idealist počinje s prvim radnim danom, željan spašavanja života. Pod nadzorom strogog i genijalnog višeg specijalizanta ubrzo će saznati da njegovo odabrano zanimanje nije onakvo kakvim ga je zamišljao i da granice etičkog ponašanja nisu uvijek jasno vidljive.

Sve što mislite da znate o medicini nije točno. Šef kirurgije dr. Randolph Bell (Bruce Greenwood) pati od bolesti zbog koje nikako ne bi smio operirati pa mu prilikom jednog rutinskog zahvata - operacije slijepog crijeva, umire pacijent, a liječnici i ostalo osoblje koje je prisustvovalo operaciji odlučuju sve zataškati. Bell si ne želi priznati da ima problem, potpuno ignorira da mu ruke drhte, zato što se ne može pomiriti s tim da je od njegove fantastične karijere ostala samo stara slava i da više neće toliko zarađivati.

Komentari (1)

Foto