Američka pita 4 (2005)

AMERICAN PIE PRESENTS BAND CAMP (Originalni naziv)

komedija

Nestašni mlađi brat legendarnog Stevea Stiflera prisilno zavši u kampu školskih muzičara

 
Režija: Steve Rash
Scenarij: Adam Herz, Brad Riddell
Uloge: Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel, Eugene Levy, Jason Earles, ...

Filmografija

Nakon golemog tržišnog i kreativnog uspjeha kojim je obilježila komediju novog tisućljeća, trilogija "Američka pita“ svoj je pomalo neformalni četvrti nastavak doživjela izravno na video-tržištu. Fanovi serijala isprva su negodovali zbog činjenice kako se u filmu ne pojavljuje nijedan originalni lik – osim gospodina Levensteina – no već nakon prvoga gledanja mogli su sa zadovoljstvom zaključiti kako je "Američka pita 4“ iznimno zabavan film, pun urnebesnih scena.

A orkestar je u pozadini svirao najljepše pjesme

Matt Stifler (Tad Hilgenbrink), mlađi brat legendarnog Stevea Stiflera, koji je u međuvremenu postao cijenjeni holivudski pornografski producent, pati zbog toga što se njegovi ljubavni uspjesi nikako ne mogu mjeriti s onima njegovoga starijeg brata. Kada ga jednom prigodom uhvate u psini koja je uključivala instrumente školskog orkestra, školski ga savjetnik iskoristi kako bi izliječio svoje frustracije još iz Steveova vremena pa Matta kazni osudivši ga na ljetovanje u kampu školskih muzičara. Isprva shrvan zbog toga, Matt shvaća kako bi se uz brojne djevojke mogao i dobro zabaviti
Redatelj Steve Rash nije se previše odmaknuo od uhodane estetike serijala, i tim bolje, jer će u ovom naslovu doista uživati svi ljubitelji humora na način "Američke pite".

Komentari (1)

Foto