Gnjavatorica (1997)

Excess Bagagge (Originalni naziv)

akcija komedija

Razmažena tinejdžerka spremna je na sve kako bi privukla pažnju svog oca

 
Režija: Marco Brambilla
Scenarij: Max D. Adams
Uloge: Alicia Silverstone, Benicio Del Toro, Christopher Walken, Jack Thompson, ...

Filmografija

Svježa i lepršava akcijska komedija redatelja Marca Brambille. Emily (Silverstone) inscenira svoju otmicu, zaključavši se u prtljažnik automobila. Igrom slučaja, automobil biva ukraden, a slučajni otmičar (Del Toro) uhvaćen u mrežu intriga razmažene tinejdžerica.

Ne možete ni povjerovati što sve djevojka treba učiniti kako bi privukla samo malo pažnje. Alicia Silverstone morat će se čak odati kriminalu, u atraktivnoj akcijskoj komediji 'Gnjavatorica'.

Emily (Alicia Silverstone) je razmažena tinejdžerka, kćerka bogatih roditelja, koja je spremna na sve samo kako bi privukla pažnju. Jednog dana čak odluči inscenirati svoju lažnu otmicu pa se zaključa u prtljažnik automobila, u nadi da će tako cijela priča izgledati uvjerljivije. Međutim, igrom slučaja, taj automobil biva ukraden, a Emily se život kojim živi njen slučajni otmičar toliko svidi da poželi s njim ostati i pridružiti mu se u sljedećim akcijama...

Odlična akcijska komedija 'Gnjavatorica' redatelja Marca Brambille još uvijek izgleda jako originalno i prilično svježe i lepršavo, iako je snimljena sad već prije skoro deset godina. No, originalni zapleti i vrhunske glumačke izvedbe doista nikada ne zastarijevaju pa se možemo nadati da će u godinama koje dolaze sve veći broj ljudi pogledati ovaj film koji je po svome objavljivanju prošao prilično nezapaženo, što je prava šteta. Aliciji Silverstone je uloga razmaženog derišta bila kao naručena, ali pravi vladari ekrana ipak su dvije holivudske veličine, legendarni Christopher Walken i jedan od najboljih holivudskih glumaca Benicio Del Toro.


Komentari (0)

Foto