Idemo do kraja (1984)

GIMME AN "F" (Originalni naziv)

komedija

Instruktor prihvati okladu da će od očajne skupine navijačica napraviti pobjednice

 
Režija: Paul Justman
Scenarij: James V. Hart
Uloge: Stephen Shellen, Mark Keyloun, Jennifer C. Cook, Beth Miller, ...

Filmografija

Urnebesna, razuzdana tinejdžerska komedija iz osamdesetih godina prošlog stoljeća,"Idemo do kraja" je priča o natjecanjima popularnih čirlidersica, koja često bivaju još kompetitivnija od sportskih priredbi koje bi one, zapravo, trebale uveličavati. Iako je od njegova snimanja proteklo više od dva desetljeća, film ni do dan danas nije izgubio ništa od svoje duhovitosti i svježine, a njegovi se elementi mogu pronaći u mnogim novijim naslovima, od slobodnog tretiranja tema tinejdžerske seksualnosti u "Američkoj piti" do propitivanja kulta navijačica u "Bring It On".

Svake godine, natjecanje srednjoškolskih timova navijačica odvija se u kampu koji vodi Bucky Berkshire (John Karlen). Kako bi dodatno začinio ovogodišnje natjecanje, Bucky se okladi sa svojim najboljim instruktorom Tomom Hamiltonom (Stephen Shellen) da čak ni on neće uspjeti pretvoriti očajne Moline Ducks u kvalitetnu navijačku družinu.

Izgubi li Bucky, dugovat će Tomu 10 tisuća dolara, a u suprotnom će instruktor u kampu raditi još pet dugih godina. Iza svega se, zapravo, krije prijetnja japanskih investitora kako neće nastaviti ulagati novac u kamp ne bude li Hamilton nastavio raditi u njemu.


Komentari (0)

Foto