utorak, 17.09.2019 10:15

Allmen (2016)

Allmen und die Libellen (Originalni naziv)

kriminalistički

Johann von Allmen, ljubitelj žena i luksuza, odluči okušati sreću u detektivskom poslu

Allmen voli žene i ugodan život, ali sreća ga napušta pa počinje krasti. Međutim, otkriva puno veći zločin i nalazi novu strast: detektivski posao. Allmen sad traži ukradene umjetnine i privlači mračne sile koje stoje iza europske visoke klase.
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Heino Ferch, Samuel Finzi, Andrea Osvárt

Filmografija

Velikodušan i skupa ukusa, ali švorc: to nije dobra kombinacija. Johann Friedrich von Allmen muškarac je koji voli žene i životni luksuz. Nažalost, čini se da više nema sreće. Stoga, kad se pokaže prilika, on se okreće krađi.

Opširnije

Materijalne su stvari prolazne, zašto onda ne bi pomogao u njihovu premještanju? Tako bar razmišlja Johann Friedrich von Allmen, ljubitelj luksuza i lijepih žena. Otkrivši pritom veći zločin, pronašao je novu strast. Budući da se snalazi u detektivskim vodama, Allmen sada želi pronaći ukradene umjetnine te privlači mračne sile skrivene iza blještave fasade europskog visokog društva. Što su ulozi veći, to su zločinci okrutniji. Međutim, njega se to nije dojmilo. Dok pokušava popraviti stanje na vlastitu bankovnom računu, Allmen mora izbjegavati i metke i vjerovnike. Ne posustaje unatoč izgledima, obožava pustolovinu, a pritom pomaže i onima u većim nevoljama. Njegov odani sluga Carlos trudi se pritom zadržati šefa čvrsto na zemlji. Njih dvojica zajedno pronalaze izlaz neovisno o tome koliko je pištolja upereno u njih

Foto

Komentari (0)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >