Mary Higgins Clark: Nismo li se već sreli? (2002)

Mary Higgins Clark: Haven't We Met Before (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Studentica se nađe na udaru muškarca koji je tereti za smrt iz prijašnjeg života

 
Režija: Rene Bonniere
Scenarij: Mary Higgins Clark, John Rutter
Uloge: Nicollette Sheridan, Page Fletcher, Anthony Lemke, Daniela Amavia, ...

Filmografija

Duševni bolesnik pod hipnozom otkriva da je on odgovoran za niz ubojstava, te da je on ubiti reinkarnacija muškarca iz 19. stoljeća koji je nepravedno pogubljen.

Lijepa studentica prava Emily Winton (N. Sheridan) jedne se noći našla na milost i nemilost Stephena Koeniga (P. Fletcher) koji ju je, provalivši u njezin stan, pokušao objesiti. Nekim čudom Emily se spasila i Stephen je u zatvoru zbog pokušaj ubojstva. Zatvorska psihijatrica mora procijeniti je li Koenig sposoban podnijeti suđenje, jer je njegova jedina obrana da je Emily zapravo Kate Fallow zbog koje je on u prijašnjem životu prije stotinjak godina nepravedno obješen. Istodobno, sumnjičavi okružni tužilac pokušava Koenigu pripisati još četiri nerazjašnjena umorstva...

Očita sklonost psihološkim zapletima i psihijatrijskim likovima zamrsila je radnju ovoga rutinskog TV filma, no glumci su solidno odradili svoj dio posla. Nicolette Sheridan, američka TV glumica s tek pokojim izletom na veliki ekran ("Spy Hard" uz Leslieja Nielsena), apsolutna je zvijezda ovoga filma, sigurna u svojoj ljepoti i nastupu pred kamerama, a opet dovoljno krhka da odglumi žrtvu koju progoni glavni negativac.


Komentari (0)

Foto