Potonula srca (2001)

HEARTS IN ATLANTIS (Originalni naziv)

triler drama

Što biste učinili da vam se jedna od najvećih tajni na svijetu useli na gornji kat kuće?

 
Režija: Scott Hicks
Scenarij: William Goldman, Stephen King
Uloge: Anthony Hopkins, Anton Yelchin, Hope Davis, Mika Boorem, David Morse, ...

Filmografija

Anthony Hopkins i Anton Yelchin čine nesvakidašnji par prijatelja u nadnaravnoj drami "Potonula srca".Iako ne toliko zapažena kao većina ostalih filmskih adaptacija slavnog Stephena Kinga, drama "Potonula srca" redatelja Scotta Hicksa odličan je primjer školski izvedene, nadahnute celuloidne prerade zanimljivog i napetoga književnoga predloška.

Povodom smrti svoga najboljeg prijatelja, Bobby Garfield (David Morse) vraća se na sprovod u svoj rodni grad, gdje ga odmah preplave uspomene na djetinjstvo, posebno na čarobno razdoblje koje mu je promijenilo život.
Kao jedanaestogodišnjaci, Bobby (Anton Yelchin), Carol (Mika Boorem) i Sully (Will Rothaar) bili su nerazdvojni, s time da su Bobby i Carol dijelili i nešto više, poljubac po kojemu će se, mislili su, mjeriti svi njihovi budući poljupci.
U njihove živote tada je bio ušao tajanstveni stranac Ted Brautigan, koji se odmah sprijateljio s dječakom, ali ne i s njegovom majkom. Brautigan je s Bobbyjem podijelio svoje nadnaravne sposobnosti, upozorivši ga na progonitelje koji su mu bili na tragu.

Komentari (1)

Foto