Aussie i Ted (2009)

AUSSIE & TED (Originalni naziv)

obiteljski

Simpatični psić učiniti će sve kako bi usrećio svoju šestogodišnju vlasnicu

 
Režija: Shuki Levy
Scenarij: Shuki Levy, Tori Avey
Uloge: Dean Cain, Alyssa Shafer, Beverly D'Angelo, Kirstin Eggers, Leo Howard

Filmografija

Aussie, simpatični australski mješanac, kreće na misiju da vrati nestalog plišanog medu svojoj mladoj vlasnici. "Aussie i Ted“ smiješna je, iskrena pustolovina o pravom značenju prijateljstva.

Vremena su teška za Michaela Brooksa (Dean Cain), njegovu suprugu Ameliu (Kirstin Eggers) i njihovo dvoje djece – jedanaestogodišnjeg Erica (Leo Howard) i njegovu šestogodišnju sestru Laney (Alyssa Shafer). Laneyn najbolji prijatelj mali je obiteljski pas Aussie, lutalica kojeg je Michael donio kući s puta po Australiji. Laney i Aussie veže jedinstveno prijateljstvo. Apsolutno sve rade zajedno… To jest, do dana kad Michael kući donese poseban dar za svoju kćer.

Micheal odlazi u četvrt u kojoj je odrastao, u Kinesku četvrt, gdje susreće staru prijateljicu tajnovitu, mudru ženu po imenu Mei Mei (Emily Kuroda). Kad Michael Mei Mei opiše svoju kćer, postarija prodavačica preporuči veoma posebnog plišanog medu kao savršen dar. Ali to nije obična igračka. Kad se poveže s iskrenom dječjom ljubavlju, medo sjaji i komunicira sa svojim vlasnikom. Laney se odmah poveže s medom, osjećajući da je on više od plišane životinje. Nazove ga Ted.

Laney i Ted postaju nerazdvojni, a Aussie ljubomoran. Samo što nije zaboravljen, zamijenjen plišanom životinjom koja ne zna ni lajati ni loviti vlastiti rep. Odlučuje nešto poduzeti. Dok Laney spava, Aussie odnosi Teda u dvorište i zakopa ga u hrpu suhog lišća, savršeno skrovište. I ono jest savršeno. Toliko savršeno da Laney i njezina obitelj ne mogu naći medu. Laney je izvan sebe. Osjećajući grizodušje, Aussie odlučuje iskopati Teda i vratiti ga njegovoj gospodarici. No kad ode u dvorište, šokiran otkriva da je hrpa lišća nestala, a s njom i medo!


Komentari (0)

Foto