Sedma sreća (2003)

Lucky 7 (Originalni naziv)

komedija romantika

Mlada djevojka odluči se pridržavati svih važnih savjeta koje joj je dala majka na umoru

 
Režija: Harry Winer
Scenarij: Jessica Barondes
Uloge: Kimberly Williams, Patrick Dempsey, Brad Rowe, Brian Markinson, ...

Filmografija

Amy (Kimberly Williams) je sedmogodišnja djevojčica koja sluša svoju majku na umoru koja joj daje važne životne savjete. Između ostalog savjetu joj da se ne uda za prvog ili drugog momka u kojeg se zaljubi nego u sedmog. Sada odrasla Amy sa sređenim životom pronalazi pravu ljubav. No jedini problem je što je on šesti momak. Kako bi spriječila sudbinu da joj uništi vezu Amy skuje plan: naći će momka kako će joj biti šesti i onda ga brzo ostaviti.

Sedmogodišnja Amy (Kimberly Williams) sluša svoju majku na umoru koja joj daje savjete kako će živjeti bez nje. Majka joj navede važne detalje i trenutke u životu: kada mora ići u ljetni kamp, gdje treba studirati, koji posao odabrati i što je najvažnije, za koga bi se trebala udati. Savjetuje je da se ne uda za prvog ili drugog momka u kojeg se zaljubi nego u sedmog. Tada će već imati iskustva koje je potrebno da bi mogla znati što želi.

Sada odrasla Amy tvrdi da joj je život savršen upravo zahvaljujući majčinim uputama. Ubrzo će postati partnerica u odvjetničkoj tvrtki no još nije našla pravu ljubav. Kada upozna slatkorječivog i sofisticiranog Daniela (Brad Rowe), koji ima sve karakteristike koje Amy traži kod muškarca, brzo se zaljubi. Jedini je problem u tome što bi joj on bio šesti momak. Kako bi spriječila sudbinu da joj uništi vezu s Danielom, Amy skuje plan: naći će momka kako će joj biti šesti i onda ga brzo ostaviti pa će Daniel biti sedmi. Kada je prijatelj Peter (Patrick Dempsey) pozove da mu bude pratilja na jednom vjenčanju izvan grada, Amy želi iskoristiti priliku i ostvariti svoj plan. No dok glume par, Amy i Peter počinju se zaljubljivati i Amy shvaća da je majčin savjet važan, ali ne može se boriti protiv savjeta koji joj daje srce.


Komentari (0)

Foto