Jackie Chan (2000)

Jackie Chan Adventures (Originalni naziv)

akcija animirani fantastika

Jackie Chan sa svojom nećakinjom pokušava pronaći i lokalizirati dvanaest magičnih talismana

 
Režija: John Rogers
Scenarij: Alexx Van Dyne
Uloge: James Sie, Stacie Chan, Jackie Chan, Sab Shimono, Noah Nelson

Filmografija

Jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca koji je ostvario zavidan broj uloga u akcijskim filmovima, u novoj crtanoj seriji nazvanoj upravo po njemu, daje glas istoimenom liku – Jackieju Chanu.

Jackie Chan udružuje se sa svojom 11-ogodišnjom nećakinjom Jade kako bi u pronašao i lokalizirao dvanaest magičnih talismana koji se nalaze na različitim mjestima u svijetu. Najveći problem junaku Jackieju Chanu stvara opaki Dark Hand koji se također želi dočepati moćnih talismana. Jackie i Jade u velikoj potrazi pomoći će i njihov ujak Chan, inače mrzovoljni, ali mudar stručnjak za antikne predmete. Jackie je veliki zaljubljenik u arheologiju, te posjeduje iznimne borilačke vještine. Iako bi i više vremena htio posvetiti upravo arheologiji, ovome junaku predviđena je ipak neka druga misija.

Osim što započinje nezaboravnu avanturu koja uključuje potragu za talismanima, Jackie pomaže i Kapetanu Blacku, vođi policijskog trinaestog odreda, u njegovoj svakodnevnoj borbi protiv kriminala. Svojom nevjerojatnom sposobnošću da gotovo svaku stvar pretvori u obrambeno oružje, Jackie je jak saveznik u borbi protiv kriminalnih organizacija. Jackie je veliki borac za pravdu. Upravo iz tog razloga on i njegova nećakinja upuštaju se u nezaboravnu avanturu koja sa sobom nosi tešku i važnu zadaću.

Naime, oni moraju paziti da dvanaest talismana koji imaju jedinstvene mistične moći ne dopadnu u ruke pogrešnih ljudi koji bi zloupotrijebili njihovu moć. U njihovoj potrazi diljem svijeta, Jackie i Jade dožive mnoge avanture, ali upadnu i brojne opasne situacije. No, ovaj dvojac uvijek će se nekako izvući i to uz pomoć mentalnih i psihičkih vještina te borilačkih sposobnosti jedinstvenog Jackieja Chana.

 

 

 


Komentari (0)

Foto