Božić u zemlji čuda (2007)

CHRISTMAS IN WONDERLAND (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Dvanaestogodišnjak i njegova mlađa sestra sukobljavaju se s dvojicom nesposobnih pljačkaša

 
Režija: James Orr
Scenarij: James Orr, Wanda Birdsong Shope
Uloge: Patrick Swayze, Matthew Knight, Amy Schlagel, Zoe Schlagel, Tim Curry

Filmografija

Dvanaestogodišnji Brian Sanders (Matthew Knight) i njegova šestogodišnja sestra Mary (Amy Schlagel) odlaze s ocem, Waynom (Patrick Swayze), u veliki shopping centar kako bi obavili božićnu kupovinu. Ovaj dosadni zadatak iznenada postaje mnogo uzbudljiviji kada klinci pronađu torbu punu novca. Dar koji je doslovno pao s neba pretvoriti će običnu kupovinu u najveću pustolovinu njihovih života.

Sve ukazuje na to da ovo neće biti Božić za pamćenje u obitelji Saunders, koja se iz Los Angelesa tek doselila u mali gradić. Nemaju prijatelja, nemaju novac, a osim male Mary, nitko nema ni želju za slavljem. Naravno, stvari uvijek mogu biti još gore, pa tako majka obitelji zapne u zrakoplovnoj luci u Los Angelesu zbog prebukiranosti leta. Stoga božićna kupnja padne na oca (Patrick Swayze) i njegove zlovoljne klince, dvanaestogodišnjeg Briana (Matthew Knight) i šestogodišnju Mary (Zoe and Amy Schlagel). No djeca u trgovačkom centru pronađu vreću punu novca i pravi šoping može početi!

Televizijska premijera “Božić u zemlji čuda” prigodna je komedija koja nam obećava zabavu za čitavu obitelj okupljenu pred malim ekranima. I doista je tako, na čelu s Patrickom Swayzejem te mlađim glumcima Matthewem Knightom, Zoe Schlagel i Amy Schlagel, ova smiješna pustolovina i potjera po dućanima trgovačkog centra uz gomilu šala pružit će više nego dovoljno razloga za uživanciju u gledanju.


Komentari (0)

Foto