Mafijaši iz susjedstva (1998)

Hoods (Originalni naziv)

komedija drama

Mafijaš naiđe na problem kada shvati da meta koju mora ubiti ima samo devet godina

 
Režija: Mark Malone
Scenarij: Mark Malone
Uloge: Vincent Berry, Jay Brazeau, Craig Bruhnanski, John Capodice, ...

Filmografija

Mafijaš Angelo živi pravim životom mafijaša.Njegov otac povjeri zadatak njemu i njegovoj obitelji da ubiju sina drugog mafijaša, neprijatelja njihove obitelji koji je uništio zgradu Angelovog oca.Ništa čudno ni teško u tome ne bi bilo da sin mafijaša kojega morajuubiti nema samo devet godina. Tu nastaju problemi za Angela koji jednostavno ne može ubiti dječaka.

Mafijaš Angelo (Joe Montegna) živi život pravog mafijaša. Osim što se stalno bori s opasnostima svog posla dodatan problem mu predstavlja i djevojka koja mu je poprilično nevjerna. No pravi problemi tek dolaze.

Angelov otac, inače talijanski mafijaš daje zadatak njemu i njegovoj peteročlanoj bandi. U početku se zadatak čini veoma lagan i ni po čemu neobičan za jednu mafijašku bandu. Trebaju ubiti sina mafijaša koji je neprijatelj njihovoj obitelji. Taj mafijaš je uništio zgradu Angelova oca bombom. Kada krene u obavljanje posla Angelo naiđe na pravi problem te shvati da mafijašev sin kojeg treba ubiti ima samo devet godina.Komentari (0)

Foto