Sastanak s ubojicom (2008)

A Date with Murder (Originalni naziv)

triler

Odvjetnica istražuje smrt svoje sestre koja je povezana sa erotskom internet stranicom

 
Režija: Rex Piano
Scenarij: Tom Nelson, Jake Gerhardt
Uloge: Alexandra Paul, David Chokachi, Robyn Lively, David Moretti, Bart Johnson...

Filmografija

Kate je uspješna odvjetnica koja prilikom zabave u Miamiju primi telefonski poziv iz rodnog grada u kojem sazna da je njezina sestra ubijena.Odlazi u rodni grad kako bi saznala više o sestrinoj smrti ali nisu nađeni nikakvi tragovi.Tada Katie započinje vlastitu istragu kako bi otkrila što se uistinu dogodilo njezinoj sestri.

U Miamiju uspješna odvjetnica Stacy (Alexandra Paul) i njezina kolegica Lauren (Robyn Lively) odlično se zabavljaju na zabavi koju je organizirala njihova tvrtka. Stacy tada dobije poziv iz svoga rodnoga grada u kojem saznaje da je ubijena njezina sestra Kate (Ellyn Daniels). Ona tada odluči otići u svoj rodni grad gdje susreće bivšeg srednjoškolskog kolegu Bobbyja (David Chokachi) koji vodi ovu istragu, no nisu nađeni nikakvi tragovi.

Stacy se tada nađe s Kateinim poslodavcem Rogerom (David Moretti) pokušavajući izvući informacije o svojoj sestri od koje se udaljila i s kojom dugo nije bila u kontaktu. U Kateinoj kući Stacy pronađe disk, sakriven u plišanom medvjediću. Kate tada vidi sadržaj diska te dođe do šokantnog otkrića da je njena sestra bila korisnica internetske stranice namijenjene nastranom seksu. Kate tada odluči istražiti sestrinu smrt te počne dogovarati sastanke s muškarcima čije se ime pojavljuje u adresaru.



Komentari (0)

Foto