petak, 29.03.2024 17:35

Opasna plavuša (2008)

Major Movie Star / PRIVATE VALENTINE: BLONDE AND DANGEROUS (Originalni naziv)

komedija

Nakon bankrota zvijezda tinejdžerskih filmova se odluči prijaviti u vojsku

 
Režija: Steve Miner
Scenarij: April Blair, Kelly Bowe
Uloge: Jessica Simpson, Vivica A. Fox, Steve Guttenberg, Aimee Garcia, Olesya Rulin

Filmografija

Kada Megan Valentine (Jessica Simpson) zvijezda sladunjavih tinejdžerskih filmova odjednom bankrotira biva osramoćena pred javnosti. Nakon što doživi automobilsku nesreću učini glupost i prijaviti se u vojsku, a sve to uzalud se nadajući da će uspjeti promijeniti svoj život.

Kada ona stupi u njene redove, vojska više nikada neće biti ista. Glumica Megan Valentine (Jessica Simpson) lijepa je i nježna plavuša kojoj se nudi primamljiva rola u vojno-akcijskom spektaklu. No producent je obavještava da nije dovoljno čvrsta i ne odgovara liku u filmu pa se starleta odluči pridružiti marincima, nadajući se da će filmski studio cijeniti njezinu inicijativu i želju za dokazivanjem. Iako shvati da dolazak u vojni kamp Pendleton nije bila baš najpametnija ideja, glumica je ipak odlučna potruditi se i dati sve od sebe.

"Opasnu plavušu“ Stevea Milnera ( "lakwe Placid, Halloween: H20") prije svega treba doživjeti kao razbibrigu te sat i pol smijeha i dobrih predstava prije svega lijepe Jessice Simpson i Vivice A. Fox koje se sjećamo iz krimi serije „Nestali”.

Tu su još Keiko Agena (“Gilmore girls”), Cheri Otheri iz “Saturday Night Livea” te Steve Guttenberg iz “Policijske akademije”, koji osiguravaju vrhunsku zabavu.  


Komentari (0)

Foto