CJ7 - Mali zeleni (2008)

CJ7 (Originalni naziv)

komedija drama obiteljski sf

Neobični ljubimac promijeni život male obitelji

 
Režija: Stephen Chow
Scenarij: Stephen Chow, Vincent Kok
Uloge: Stephen Chow, Jiao Xu, Lei Huang, Kitty Zhang Yuqi, Chi Chung Lam

Filmografija

Redatelj filmova „Shaolin Soccer“ i „Kung Fu Hustle“ Stephen Chow vraća se u vodstvo ovom znanstveno-fantastičnom komedijom o samohranome ocu čija će potraga za savršenom igračkom rezultirati neobičnim ishodom.

Ti (Chow) siromašni je građevinar koji se ubija od posla kako bi osigurao svom mladom sinu Dickyju (Xu Jiao) školovanje u skupoj privatnoj školi. Iako Ti čini sve što je u njegovoj moći kako bi pružio sinu stvari koje on nikada nije imao, Dicky se i dalje osjeća poput razrednoga rugla zbog poderane odjeće koju nosi te modernih igračaka koje nema. Dok se ostali učenici iz Dickyjeva razreda igraju najmodernijim i najskupljim igračkama, Dicky dobiva igračke s lokalnoga odlagališta smeća, pa nije ni čudo da se ne uklapa među njih. Jednoga dana, prekapajući po smeću u potrazi za novom igračkom, Ti pronalazi misteriozni predmet i odmah ga odnosi Dickyju.

Iako se u početku  "CJ7" čini poput neobičnoga, neidentificiranoga predmeta, od trenutka kada se Dicky počne igrati njime, on postaje mnogo više od toga. Ovdje nije riječ o običnoj igrački akcijske figure, nego je riječ o živome "kućnom ljubimcu" koji ima neobične moći. Nakon što shvati da bi se upravo pomoću te nove igračke mogao uklopiti među zahtjevne učenike iz razreda, Dicky ponese „CJ7“ sa sobom u školu da ga pokaže i zabavi se njime. No zabava je za „CJ7“ nešto sasvim drugo te nedugo nakon njegova pojavljivanja situacija u školi izmakne kontroli.


Komentari (0)

Foto