Halloween: H2O (1998)

Halloween: H2O (Originalni naziv)

triler horror

Sedmi nastavak horror serijala "Halloween" o Michael Myersu, suludom maskiranom ubojici

 
Režija: Steve Miner
Scenarij: John Carpenter, Debra Hill
Uloge: Jamie Lee Curtis, Adam Arkin, Josh Hartnett, Michelle Williams, ...

Filmografija

Nastavak slavnog filma nominiran je za nagrade Akademije SF-a, horora i fantastičnog filma, Blockbuster Entertainment, MTV Movie i YoungStar. Svi je pamte po legendarnoj ulozi Laurie u kultnom Cartenterovom hororu 'Helloweeen', no Jamie se u daljnjoj karijeri dokazala i kao vrsna komičarka.

Novine pišu o ubojstvima koja je prije 20 godina počinio Michael Myers (Chris Durand). U jednom od članaka piše da je Myersova sestra Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) poginula u prometnoj nesreći. Ona je zapravo lažirala vlastitu smrt i promijenila ime kako bi se sakrila od Michaela. Sad je ravnateljica internata u južnoj Kaliforniji.

U tom je internatu i njezin sin John (Josh Hartnett). Za Noć vještica većina je profesora i učenika otišla na izlet u Yosemite. John planira provesti večer sa svojom djevojkom Molly (Michelle Williams), te Charliejem (Adam Hann Byrd) i Sarom (Jody Lyn O'Keefe). Laurie ima spoj s pedagogom Willom (Adam Arkin). Otkrit će mu neke tajne iz svog prošlog života. A maskirani će Michael uspjeti neopaženo proći pokraj čuvara Ronnyja (LL Cool J). Tako strahote počinju opet.


Komentari (2)

Foto