Otok smrti (2009)

Harper's Island (Originalni naziv)

triler horror drama

Odlazak na otok na vjenčanje iz bajke pretvorio se u surovu borbu za pukim preživljavanjem

 
Režija: Ari Schlossberg
Scenarij: Jeffrey Bell
Uloge: Elaine Cassidy, Christopher Gorham, Matt Barr, Gina Holden, Katie Cassidy

Filmografija

"Otok smrti" je horor serija koja je specifično zaokružena u trinaest nastavaka, jer u posljednjem otkriva ubojicu. Serija je svoju svjetsku premijeru imala u travnju ove godine. Svaki novi nastavak znači i nečiju smrt. Trinaest nastavaka, a svaki donosi nečiju smrt. Tko je sljedeći, te zašto je baš on odabran?

Nesređeni odnosi u obitelji, ljubavni odnosi i duhovi iz prošlosti neke su od okosnica radnje, no svaki novi nastavak ove serije krije puno strašniji scenarij. Svi su osumnjičeni, svi skrivaju tajnu, ali i svima prijeti smrt. Serija je snimana u predivnom krajobrazu Vancouvera u Kanadi. Zanimljiv je podatak da cijeli glumački cast nije znao u kojem će nastavku umrijeti. Jedina je iznimka bio glumac Richard Burgi.

Abby Mills dolazi svom najboljem prijatelju Henryju na vjenčanje. No nitko ne zna što za nju znači povratak u Harper's Island. Prije sedam godina tamo je ubijena njena majka, koja je bila žrtvom manijaka. Kasnije je ubojicu Abbyne majke ubio njen otac, lokalni šerif. Njen najbolji prijatelj Henry se ženi djevojkom svojih snova, Trish Wellington, lijepom i bogatom nasljednicom. No kako počne svadbeni tjedan, ljudi počinju misteriozno nestajati i umirati.

Svaki novi nastavak je poguban za goste. Kako započinju ubojstva tako šerif zabrani napuštanje otoka, a time ostavlja žrtve na milost i nemilost nepoznatom ubojici. Svadbeno slavlje i tjedan zabave će se pretvoriti u surovu borbu za preživljavanjem. No ni tu ne staju problemi. Uzvanici počinju sumnjati da se potencijalni ubojica krije među njima. Previše osumnjičenih, premalo vremena i stalna umorstva dodatno uzburkaju tajne koji pojedini stanovnici taje godinama. Henry i Trish su planirali vjančanje iz bajke, no bajka je postala priča strave te surova borba za pukim preživljavanjem.


Komentari (54)

Foto