Alias (2001)

ALIAS (Originalni naziv)

akcija triler avantura

Priča o mladoj djevojci koja vodi život kao dvostruka tajna agentica na strani dobra i zla

 
Režija: Ken Olin
Scenarij: Alison Schapker, Monica Breen
Uloge: Jennifer Garner, Victor Garber, Ron Rifkin, Mchael Vartan, Carl Lumbly, ...

Filmografija

Alias je američka serija, koju je osmislio J.J. Abrams, inače kreator veoma gledane serije "Izgubljeni", sa Jennifer Garner u glavnoj ulozi kao Sydney Bristow, agentica CIA-e, koja vodi svoj život kao dvostruka agentica, radeći također i za svog neprijatelja, organizaciju SD-6. Od svoje premijere, serija Alias je priznata od publike i postala je jednom od najgledanijih serija u Americi.

Alias započinje pričom o Sydney Bristow (Jennifer Garner), mladom špijunkom koja saznaje da je organizacija SD-6, za koju radi već nekoliko godina, zapravo zločinačka organizacija. Radeći za CIA-u, ona se bori protiv neprijatelja i s vremenom pokušava svladati te završiti sve njene muke, no do tog dana će se dugo morati namučiti.
Dolazi nam i peta sezona Emmyjem nagrađene serije Alias, a glavna glumica Jennifer Garner osim Emmyja osvojila je i Zlatni globus. Usprkos sumnjičavim osjećajima koje je na kraju protekle sezone Sydney gajila prema Sloaneu, morala ih je držati dobro skrivenima dok god je radila s njegovom kćeri Nadiom. Stvari su se zakomplicirale kada je Sloane pucao u vlastitu kćer ne bi li Sydney spasio život. U međuvremenu je Sydney uspjela osnažiti svoj odnos s ocem, a gledatelji su ostali zaprepaštini nakon što je sezona završila Sydneynom i Vaughnovom prometnom nesrećom. U petoj sezoni gledatelji doznaju da su oboje preživjeli, ali i da je Vaughn dvostruki agent zbog čega se Sydney pita je li njihova petogodišnja veza tek laž. Stvari se dodatno zakompliciraju nakon što Sydney dozna da je trudna. Jack se tek počeo suživljavati sa svojom ulogom oca, a kako će se sada suočiti s time da već postaje djed? Sloane pokušava naći lijek za Nadju koja je i dalje u komi.


Komentari (1)

Foto