Boynton Beach club (2005)

The Boynton Beach Bereavement Club (Originalni naziv)

komedija drama

Šačica muškaraca i žena kreću u potragu za ljubavi nakon gubitka njihovih partnera

 
Režija: Susan Seidelman
Scenarij: Susan Seidelman, Florence Seidelman
Uloge: Brenda Vaccaro, Dyan Cannon, Len Cariou, Joseph Bologna

Filmografija

Priča o životu, gubitku i ljubavi nakon pedesete. Mirovina nije ono što je nekad bila. Nakon gubitka voljenih, članovi zajednice „Aktivni odrasli“ susreću se u lokalnom Klubu za ožalošćene u potrazi za emocionalnom potporom. Nova energija u klubu nadahne više slavlja od sućuti kad članovi ponovno počinju ići na spojeve.

Jack (Len Cariou) se oženio svojom srednjoškolskom ljubavi kad su još bili tinejdžeri i kad ona umre u svojim ranim šezdesetima, on je emocionalno slomljen. Jackovi prijatelji i obitelj inzistiraju na tome da on nastavi sa svojim životom i on počinje pohađati grupu za potporu ožalošćenim starijim građanima. Jack se sprijateljuje s još jednim udovcem, Harryjem (Joseph Bologna), koji mu daje savjet da se druži s damama, nešto što je njemu postalo jako zanimljivo otkako mu je umrla supruga.

Na sastancima Jack upoznaje Sandy (Sally Kellerman), privlačnu i inteligentnu ženu koja svojim očitim pokušajima približavanja ne taji da je Jack privlači, iako on nije siguran da je spreman za novu vezu.


Komentari (0)

Foto