Porkyjeva osveta (1985)

Porky's 3: Revenge (Originalni naziv)

komedija

Srednjoškolci moraju spriječiti vlasnika kazina koji želi prevarom osvojiti košarkaški kup

 
Režija: James Komack
Scenarij: Ziggy Steinberg, Bob Clark
Uloge: Dan Monahan, Wyatt Knight, Tony Ganios, Nancy Parsons, ...

Filmografija

"Porkyjeva osveta" je treći nastavak kultnoga tinejdžerskoga komičnog serijala iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, koji je što posredno što neposredno utjecao i na cijeli val tzv. neslane komedije novog tisućljeća. Iako nešto malo manje urnebesan od prethodna dva nastavka - zato što su se obožavatelji ipak imali prilike naviknuti na njegove neočekivane fore - film je i dalje izrazito smiješan, i potpuno nespreman pristati na kompromise koje zahtijeva šira publika.

Pred dečkima iz Angel Beacha je nova pustolovina, a oni su luđi no ikad. Bliži se košarkaško prvenstvo, i dečki nikada nisu bili spremniji, sve dok im koncentraciju ne pomuti saznanje kako njihov trener duguje određenu svotu novca njihovom neprijatelju Porkyju Wallaceu (Chuck Mitchell). U strahu da je zloglasni strip-klub opet otvoren, ekipa odlazi provjeriti situaciju, a Meat (Tony Ganios) upozna prekrasnu djevojku. Ispostavlja se kako je djevojka Porkyjeva kći, a kada ovaj sazna za njenu vezu s Meatom, otima ga i natjera na vjenčanje. Meatovi prijatelji to neće dozvoliti.

Redatelj James Komack filmom rukovodi na najpametniji način, puštajući sjajnoj komičarskoj ekipi da predstavi čitav katalog svojih talenata.


Komentari (0)

Foto