Šarlatan (1992)

Mo' Money (Originalni naziv)

komedija romantika kriminalistički

Sitni varalica se uvali u probleme kad se nađe u istrazi o prevari kreditnim karticama

 
Režija: Peter MacDonald
Scenarij: Damon Wayans
Uloge: Damon Wayans, Stacey Dash, Joe Santos, John Diehl, Harry Lennix

Filmografija

Što da radi prevarant brz na jeziku kad se zaljubi u ženu koja zarađuje za život? Za Damona Wayansa nije teško dobiti posao u distribuciji pošte u njezinoj tvrtki za kreditne kartice. Ali svim tim karticama je preteško odoljeti i on se brzo uplete u opasnu prijevaru koja bi mogla zauvijek prekinuti sve njegove prijevare!

Glavni glumac, autor i izvršni producent filma "Šarlatan", Damon Wayans, glumi Johnnyja Stewarta, maloga prevaranta koji odluči postati poštenjakom nakon što ga od zatvora spasi bivši partner njegova pokojna oca. Unatoč njegovu nedostatku entuzijazma za traženje "pravog" posla, prijavi se za posao u divovskoj tvrtki za kreditne kartice kad špijunira prelijepu Amber (Stacey Dash) na ulicama i otkrije da ona ondje radi. Iako uspije dobiti posao u distribuciji pošte da bi bio blizu nje, ubrzo shvaća da to nije baš unosan posao pa se vraća onome u čemu je najbolji: prijevari.
Ali dobije i više nego što je htio kad on i njegov brat Seymour (Damonov brat Marlon Wayans) budu upleteni u istragu o razgranatom poslu iznuđivanja s kreditnim karticama koji postoji u tvrtki.

Komentari (0)

Foto