Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV/FILM/SHOWBIZZ

subota, 18.05.2024 23:49

Prave kućanice s Beverly Hillsa S10

Emisija se vraća s uzbudljivom i dramatičnom 10. sezonom uz već poznate kućanice Kyle Richards, Lisu Rinnu, Eriku Girardi, Dorit Kemsley, Teddi Mellencamp Arroyave iDenise Richards, novu kućanicu Garcelle Beauvais i novu prijateljicu Sutton Stracke. Zaposlena Kyle Richards pokušava održati ravnotežu između obitelji i posla dok se ponovno počinje baviti glumom i pokreće novu modnu liniju. Lisa Rinna pokušava prihvatiti novostečenu neovisnost svojih kćeri dok nadgleda njihove manekenske karijere. U međuvremenu, Dorit Kemsley bavi se svojom rastućom linijom kupaćih kostima i jednim novim poslovnim pothvatom, Erika Girardi nastupa u mjuziklu na Broadwayu a Teddi Mellencamp Arroyave po treći je put trudna. Denise Richards, pak, dobila je idealan posao koji joj omogućuje da više vremena provodi s obitelji, njena nesputana prijateljica Garcelle Beauvais provocira ostale dame, a Lisina izravna prijateljica Sutton Stracke svojim će ponašanjem ostaviti snažan dojam.


Serije, emisije
130
24Kitchen
U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
200
RTLL
16 seksi samaca stiže na tropski otok na Novom Zelandu da bi pronašli ljubav, a kako je nagrada od 100.000 dolara namijenjena samo jednome, moraju se međusobno eliminirati kroz razne igrice. Ovaj reality pretvara online svijet dejtanja u stvarnost, ali samo jedan par može pobijediti!
200
TLC
Nalazimo se u ekskluzivom salonu za prodaju vjenčanica Kleinfeld Bridal u kojem buduće mladenke traže sebi savršenu vjenčanicu. Tijekom probe vjenčanica, nije rijekost da djevojke izgube živce, plaču, nesretne su... zato su tu stručnjaci koji će im pomoći pri odabiru najbolje haljine!
250
TLC
Ugostiteljski mogul Lisa Vanderpump i TikTok senzacija The Old Gays pomažu Trixie i njezinom partneru Davidu dok se bave renoviranjem svoje prve tematske sobe.
300
Travel
Dva čuvara šalju duboko u šumu da zaštite crkvu. Kakvim će nadnaravnim pojavama posvjedočiti? Dok se jedna obitelj udomaćuje u novu kuću, susjed ih upozorava na čudna stvorenja u šumi. Što ih tamo čeka?
400
Travel
Nick Goff zajedno sa svojim timom istražitelja provodi 72 sata bez prekida na paranormalno najaktivnijim lokacijama. Nick i njegov tim odlaze tamo gdje se nitko drugi ne usuđuje i suočavaju se sa zastrašujućim situacijama kako bi pronašli najuznemirenije duhove koji i dalje proganjaju ova mjesta.

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala