Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd...
P.S. Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove.
Iako je uvijek bio zainteresiran za hranu i kuhanje, Billova kulinarska karijera nije počela jednostavno. Odrastao je u Melbourneu tijekom 1970-ih s ocem mesarom i majkom vegetarijankom. Bill sam kaže da je samouki kuhar, a znanje je skupljao čitajući i eksperimentirajući s hranom. ''Volim kuhati onu hranu koju ljudi vole i žele jesti'', zaključuje Bill.
Danas je Bill vlasnik dva vrhunska restorana u Sydneyu, ''Bills'' i ''Bills 2''. Kritičari obožavaju njegove restorane i hranu, a redoviti gosti su i poznati i slavni. Lokalni glazbenici i zvijezde redovito ručaju kod Billa. Bill je postao i jedan od vodećih i poštovanih pisaca o hrani, a izdao je i 3 kuharice koje su međunarodni best selleri.