Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Film Am I OK? napokon dobio datum premijere
Film s Dakotom Johnson u glavnoj ulozi oduševio je na Sundance film festivalu prije dvije godine
22. svibnja 2024.

Film "Am I OK?" napokon dobio datum premijere

Nikad nije kasno pronaći sreću. To je glavna misao vodilja filma Am I OK?, u kojoj glavnu ulogu ima Dakota Johnson, a čiji trailer danas imamo prilike vidjeti. Film je svoju premijeru imao na filmskom festivalu u Sundanceu prije više od dvije godine, a Max je napokon objavio prvi najavni trailer i otkrio kada će film biti dostupan široj publici.

Redateljsku palicu zajednički drže Tig Notaro i Stephanie Allynne, a scenarij potpisuje Lauren Pomerantz, kojoj je ovo prvi samostalni scenaristički projekt. Film Am I OK? donosi priču o ženi koja u svojim tridesetima otkriva da je za njen dosadašnji neuspjeh u vezama kriv spol partnera te da zapravo voli žene.

Trailer nam otkriva tu glavnu priču. Johnson glumi Lucy, 32-godišnju ženu koja živi u Los Angelesu i već je umorna od spojeva i upoznavanja novih tipova. Ono što se isprva čini kao jednostavan manjak sreće za upoznavanjem pravog čovjeka zapravo je nešto sasvim drugo. Lucy u nekom trenu shvati da nije problem u tim muškarcima već u činjenici da su muškarci i da ona zapravo voli žene. U ponovnom otkrivanju same sebe pomaže joj najbolja prijateljica Jane (Sonoya Mizuno), s kojom otkriva ovo novo poglavlje u vlastitom životu.

U sporednim se ulogama nalaze Molly Gordon, Jermaine Fowler, Sean Hayes i Kiersey Clemons.

Nakon premijere na Sundance film festivalu je film dobio izvanredne kritike. Posebna pohvala, osim za izvanredne glumačke izvedbe, jest i za priču koja nije samo usmjerena na jednu ženu i njeno upoznavanje same sebe već je i predivna priča o prijateljstvu.

Film Am I OK? na streaming platformu Max stiže 6. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala