Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
UFC FN 104: Nakon tri godine u vojsci, u UFC se vraća jedan od najpopularnijih boraca!
Pratite uživo na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju 5.2. s početkom u 04:00h iza ponoći
4. veljače 2017.

UFC FN 104: Nakon tri godine u vojsci, u UFC se vraća jedan od najpopularnijih boraca!


Veliki povratak jednog od najpopularnijih UFC-ovih boraca “Korejskog zombija” Chang Sung Junga pogledajte uživo na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju 5. veljače s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

Dana White je nosio njegove majice radi karizme i neuništivosti koju posjeduje ovaj korejski borac. No, vojne obaveze koje nije mogao izbjeći u svojoj državi su Chang Sung Junga udaljile iz Octagona na pune tri godine. “Korejski zombi” se vraća u narednog vikenda u glavnoj borbi UFC FN 104 priredbe protiv Dennisa Bermudeza.

Dvoboj je to koji niti jedan UFC-ov pravi fan neće propustiti!

Tri godine pauze

Sung je u posljednjem dvoboju, u kolovozu 2013., poražen od Josea Alda nokautom u 4. rundi. Nije uspio osvojiti naslov UFC prvaka, unatoč sjajnoj formi u kojoj se tada nalazio. U tri dotadašnja UFC nastupa Sung je uspio završiti Leonarda Garciu onim slavnim “twisterom”, nokautirati Marka Hominicka za 7 sekundi i pritom oteti bonus večeri našem Igoru Pokrajcu, te “D’Arce gušenjem” udaviti Dustina Poiriera. Sva tri put Koreanac je uzeo bonus za borbu večeri, a dvije od tri borbe su proglašene borbama godine. Tko nakon ovoga ne bi nosio majicu Korejskog zombija?

Herrig vs. Grasso

“Co-main event” donosi obračun djevojaka u slamka kategoriji; Alexa Grasso će snage odmjeriti s Felice Herrig. Grasso je i dalje neporažena u profesionalnoj karijeri uz 9 impresivnih pobjeda. U UFC-u je tek nekoliko mjeseci s obzirom da je debitirala u studenom 2016. godine. Prije toga je ubilježila četiri pobjede u Invicti što joj je i osiguralo prelazak u slavni Octagon. I Felice Herrig je također okusila Invictino borilište, a nastupala je i u Bellatoru.

OSP-u i Hamiltonu lakši zadaci

Na glavnoj karti UFC FN 104 priredbe se nalaze još četiri borbe, a posebno u oči upadaju nastupi bivšeg izazivača u poluteškoj kategoriji Ovincea St. Preuxa i teškaša Anthonyja Hamiltona. Dojam je da su obojica Amerikanaca dobila nešto lakši posao kako bi se vratili na pobjedničke staze.

Spomenimo i dvoboj top djevojaka u slamka  kategoriji koji će otvoriti glavnu kartu. Jessica Andrade će snage odmjeriti s Angelom Hill.

UFC FN 104: Bermudez vs. KZ

Chan Sung Jung (14-4) vs. Dennis Bermudez (16-5)
Alexa Grasso (9-0) vs. Felice Herrig (11-6)
Ovince Saint Preux (19-9) vs. Volkan Oezdemir (12-1)
Abel Trujillo (15-6) vs. James Vick (9-1)
Anthony Hamilton (15-6) vs. Marcel Fortuna (8-1)
Jessica Andrade (15-5) vs. Angela Hill (6-2)

Uvodne borbe:

Justin Ledet (8-0) vs. Dmitry Sosnovskiy (10-0)
Adam Milstead (8-1) vs. Curtis Blaydes (6-1)
Chas Skelly (16-2) vs. Chris Gruetzemacher (13-1)
Khalil Rountree (5-2) vs. Daniel Jolly (5-1)
Tecia Torres (7-1) vs. Bec Rawlings (7-5)
Alex Morono (13-3) vs. Niko Price (9-0)
Ricardo Lucas Ramos (9-1) vs. Michinori Tanaka (11-2)

Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala