Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bill Skarsgård se vraća iz mrtvih u prvim slikama iz filma Vrana
Remake kultnog filma iz devedesetih otkriven je prvim slikama, stiže u lipnju

Bill Skarsgård se vraća iz mrtvih u prvim slikama iz filma "Vrana"

Bill Skarsgård spreman je preuzeti ulogu kultnog osvetnika u nadolazećoj novoj verziji filma Vrana, iza kojeg stoji Rupert Sanders. Ovih su dana objavljene prve slike iz nadolazećeg filma, koje nam otkrivaju moderniju verziju lika kojeg je originalno glumio Brandon Lee.

Lee je glumio stripovskog lika imena Eric Draven, prepoznatljivog izgleda s cijelim licem prekrivenim crno-bijelom šminkom. Kao što se vidi po prvim slikama, Skarsgård će imati malo manje šminke, osim teških crnih kolutova oko očiju i drugih detalja, uključujući tetovažu iznad obrve.

Sanders već više od desetljeća pokušava napraviti ovaj film te je već najavio kako nema namjeru napraviti reboot već svoju, malo drugačiju verziju, što već dokazuju i prve slike.

Film se temelji na stripu koji je napravio James O'Barr, a originalni je film bio usmjeren na Erica Dravena, čovjeka koji se vraća iz mrtvih kako bi se osvetio ljudima krivim za smrt njegove zaručnice. U novom će filmu zaručnicu glumiti FKA twigs. U filmu će također glumiti Danny Huston, ali njegova uloga još nije otkrivena.

Originalni film završio je tragično, kad je tijekom snimanja glavni glumac smrtno stradao radi korištenja pravog pištolja, umjesto lažnog. Nesreća na setu obavila je potencijalne buduće nastavke i remakeove oblakom misterije i zle sreće, ali to nije zaustavilo Sandersa da se primi tog projekta.

Hoće li ovaj projekt imati više sreće od originala doznat ćemo 7. lipnja kada krene s prikazivanjem.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala