Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joker: Folie à Deux završio sa snimanjem, Lady Gaga podijelila fotku sa seta
Todd Phillips objavio je fotografije Harley Quinn i Jokera te napisao da sad kreće s montažom

"Joker: Folie à Deux" završio sa snimanjem, Lady Gaga podijelila fotku sa seta

Foto: Instagram

Lady Gaga na Instagramu je podijelila službenu fotografiju kako izgleda kao Harley Quinn u filmu Joker: Folie à Deux te napisala da je film završio sa snimanjem.

Iako su na internetu znale osvanuti paparazzi fotografije sa snimanja koje su otkrile izgled Gage u filmu, ovo je prvi put da je ona sama objavila kako zaista izgleda kao poznati lik iz stripa. U opisu stoji: „That's a wrap. X, Harleen“ čime je dala do znanja da je snimanje filma završilo. Istu fotografiju na svom je Instagramu podijelio i redatelj Todd Phillips koji je dodao fotografiju Joaquina Phoenixa kao Jokera.

Phillips je svojom objavom također potvrdio da je snimanje završeno te da sad kreće montaža, a u opisu je i zahvalio svima koji su radili na projektu: „Gotovi smo. Zahvaljujući ovo dvoje (+ ostatak glumaca) i NAJBOLJOJ ekipi koju filmska industrija ima.“

Za Gagin izgled Harley Quinn već su mnogi primijetili kako ima više sličnosti sa serijom Birds of Prey koja je kratko zaživjela u 2002. godini, nego s likom koji je Margot Robbie nedavno prenijela na veliki ekran.

Joker: Folie à Deux nastavak je velikog hita Joker iz 2019. godine koji je zaradio milijardu dolara diljem svijeta, a Phoenixu je priskrbio Oskara za najboljeg glavnog glumca. Film u kinima očekujemo 4. listopada 2024. što će biti točno pet godina nakon premijere prvog filma.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala