Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bill Skarsgård postaje zloglasni švedski kriminalac u seriji Clark
Netflix je objavio trailer za svoju nadolazeću biografsku kriminalističku seriju na švedskom

Bill Skarsgård postaje zloglasni švedski kriminalac u seriji "Clark"

Nadolazeća Netflixova biografska kriminalistička serija Clark predstavljena je prvim trailerom. Glavnu ulogu u seriji ima Bill Skarsgård kao karizmatični švedski kriminalac Clark Olofsson.

Redateljsku palicu drži Jonas Åkerlund, a serija se temelji na zloglasnom životu i karijeri jednog od najozloglašenijih švedskih kriminalaca Clarka OIofssona i njegovog autobiografskoj knjizi Vafan var det som hände, što bi u grubom prijevodu značilo Što se dovraga dogodilo.

Olofsson je bio prisutan tijekom Norrmalmstorg pljačke 1973. i talačke situacije koja je uslijedila, nakon čega se počeo upotrebljavati izraz Štokholmski sindrom, što označava stanje u kojem osoba u talačkoj situaciji počne suosjećati s osobom koja ju je otela.

Olofssonova karijera počela je ranih 60-ih i njegova kriminalna karijera puna raznih doživljaja pretvorila ga je u jednog od najkontroverznijih likova moderne švedske povijesti. Bio je osuđivan radi mnogobrojnih pokušaja ubojstva, krijumčarenja narkotika, napada i pljački te je proveo niz godina u zatvoru. Nakon propale pljačke 1973., Olofsson je stekao status zvijezde i unatoč svojim mnogobrojnim zločinima radi svog urođenog šarma uspio je dio populacije okrenuti na svoju stranu.

Šest epizoda serije snimane su u Švedskoj, Litvi i Hrvatskoj tijekom proljeća prošle godine, a za sada još nije otkriveno kada bi trebale stići na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala