Nova zastrašujuća najava za horor "The Watchers"

utorak, 23. travnja 2024.

Ovog lipnja u kina stiže redateljski debi Ishane Shyamalan, u glavnoj ulozi je Dakota Fanning

Foto: YouTube

Gdje su, tko su, što su… promatrači?

Warner Bros. jučer je predstavio novi trailer za horor The Watchers koji dolazi od producenta M. Nighta Shyamalana, a koji je režirala i scenarij napisala njegova kćer Ishana Night Shyamalan prema romanu A.M.-a Shinea. Ovo je njezin redateljski debi, a već je prvi teaser ostavio snažan dojam na gledatelje i kritičare pa se očekuje jedan od najboljih horora godine.

Novi trailer upoznaje nas bolje s pričom pa tako pratimo Minu (Dakota Fanning), 28-godišnju umjetnicu koja se nađe u velikoj, netaknutoj šumi u zapadnoj Irskoj. Sretna što je pronašla skrovište, shvati da je zapravo zarobljena s troje stranaca dok ih svake večeri nadgledaju i prate tajanstvena bića.

Gledatelji se trebaju pripremiti na mračnu priču i nekoliko zaokreta, poručuje redateljica: „Priča na kraju postaje nekakva mračna bajka s fantastičnim elementima i to je ono što mi je najdraže od svega.“

„Na mnogo načina se horor žanr koristi kako bi se ušlo u drugi svijet i to će također postati iznenađenje na cijelom putovanju. Nadam se da će se ljudima svidjeti“, rekla je.

Uz Fanning troje stranaca glume Georgina Campbell, Oliver Finnegan i Olwen Fouere, a u ostalim su ulogama Siobhan Hewlett, Alistair Brammer, Hannah Howland, Seán T. Ó Meallaigh i Jacob Greenway.

The Watchers u hrvatskom prijevodu Promatrači u kinima od 13. lipnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti