"Planet majmuna: Novo kraljevstvo" stiže u kina

subota, 04. svibnja 2024.

Odbrojavanje je počelo: samo nas par dana dijeli od hrvatske premijere novog filma "Planet majmuna"

Akcijsko-avanturistički spektakl studija 20th Century otvara se isključivo u kinima u distribuciji Blitz filma i bit će dostupan i u IMAX®, 4DX i ScreenX formatima. Ulaznice možete nabaviti već danas na blagajnama kina ili online. Budite prvi koji će vidjeti film na premijernim CineFan projekcijama u CineStaru 8. svibnja jer pritom na poklon dobivate limited edition plakat filma!

Redatelj Wes Ball udahnuo je novi život globalnoj, epskoj franšizi koja se odvija nakon Cezarove vladavine nekoliko generacija u budućnosti, u kojoj su majmuni dominantna vrsta koja živi skladno, dok je ljudska vrsta svedena na život u sjeni. Dok novi tiranski vođa majmuna gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun odlučuje se na mučno putovanje koje će ga natjerati da preispita sve što je znao o prošlosti i donese odluke koje će definirati budućnost njegove vrste, i ljudske također.

Ballov vizionarski pristup filmu osigurava status jednog od najuzbudljivijih filmskih događaja godine. S nevjerojatnom kreativnošću i preciznošću, Ball je stvorio svijet koji će vas zaintrigirati, oduševiti i ostaviti snažan dojam.

U ovom maestralnom postapokaliptičnom svijetu glavne uloge tumače talentirani mladi glumci Owen Teague, Travis Jeffery, Lydia Peckham i Freya Allan, koji donose svojevrsnu svježinu i snagu ovom filmskom univerzumu. Njihove izvedbe su emotivne, snažne i autentične, doprinoseći dubini i kompleksnosti priče.

Uz njih, u filmu se ističu i izuzetne izvedbe iskusnih glumaca Kevina Duranda i Petera Macona, koji donose svoje bogato glumačko iskustvo i karaktere koji će vas ostaviti bez daha.

Scenarij su napisali Josh Friedman i Rick Jaffa, Amanda Silver i Patrick Aison, temeljen na likovima koje su kreirali Rick Jaffa i Amanda Silver, a producenti su Wes Ball, Joe Hartwick, Jr., Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed, s Peterom Cherninom i Jenno Topping kao izvršnim producentima.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti