TV Preporuke dana – Petak 29.3.

petak, 29. ožujka 2024.

Odlične serije i emisije, ali vrlo slaba ponuda igranih filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:15 sati
Stanovnica zabačenog vikendaškog naselja na rtu Pateke pronađena je zatučena nepoznatim tupim predmetom i zaključana u tuđoj kući.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
Nova epizoda donosi novu dozu uzbuđenja, neizvjesnosti do samog kraja, a u zabavni vlak uskočit će ovoga petka i Maja Šuput, kao gostujući član stručnog panela.

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:50 sati
Wallander i njegovi kolege otkriju tijelo sredovječne žene napola zakopano u šumskoj močvari. Dok pretražuju žrtvin dom, postaje im jasno da je netko upao u kuću i da je žrtvina kći nestala.

Pred sudom javnosti, HTV 2 u 23:30 sati
Hvaljena britanska dramska serija prikazuje kako predrasude, politika i mediji iskrivljuju pravni proces, u slučaju priviligirane studentice optužene za ubojstvo.

FILMOVI

Neka zvijer krepa, HTV 3 u 22:45 sati
Izvrstan spoj kriminalističkog filma i duboke psihološke drame; radnje koja prati očajnoga čovjeka koji pokušava pronaći krivca i osvetiti smrt svojega sina.

Planet majmuna: Postanak, RTL u 22:55 sati
Drugi dugometražni projekt britanskog redatelja i scenarista Ruperta Wyatta pruža nam uvid u nastanak rase genijalnih majmuna koji će suprotstaviti svojim stvoriteljima i zavladiti Zemljom.

Papa Franjo: Put do Svete Stolice, HTV 1 u 23:05 sati
Kroz oči mlade španjolske novinarke Ane počinjemo slijediti dugo, teško i dirljivo putovanje oca Jorgea Bergoglia. Kad je kao tinejdžer u Buenos Airesu otkrio svoj duhovni poziv, nije mogao niti zamisliti da će to biti prvi korak koji će ga na kraju dovesti do Vatikana u Rimu.

Špijun koji me napucao, Nova TV u 23:30 sati
Mila Kunis i Kate Mckinnon zajedno u urnebesnoj komediji Špijun koji me napucao. Iznenadni događaji ubacit će dvije mlade dame u neočekivanu svjetsku zavjeru. Pamet jedne i nevjerojatna spretnost druge zasigurno će objema pomoći da završe misiju.

Klub boraca, Nova TV u 1:45 sati
Crnohumorna, satirična drama s podosta nasilja, prozvana i Paklena naranča 1990-ih, rođena prema debitantskom romanu Chucka Palahniuka. Ispričana je kroz naraciju bezimenog glavnog lika - depresivnoga urbanog mladog usamljenika, a vrijeme radnje pomaknuto je u blisku budućnost.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti