Prime Video predstavio limitiranu dramsku seriju "Expats" s Nicole Kidman

srijeda, 20. prosinca 2023.

Serija prema bestseler romanu na streaming stiže krajem siječnja

Foto: YouTube

„Nekad samo želim biti sama. Tako da nisam ničija supruga, ničija majka. Tako da me ne definira tragedija“, čujemo lik Nicole Kidman u prvom traileru za novu seriju Expats koja uskoro stiže na Prime Video.

Limitiranu seriju u šest nastavaka režirala je Lulu Wang prema bestseler romanu The Expatriates Janice Y.K. Lee, a koja istražuje međunarodnu zajednicu u Hong Kongu čiji se životi zauvijek povezani nakon iznenadne obiteljske tragedije.

U središtu radnje su tri Amerikanke koje žive u Hong Kongu 2014. godine: Margaret (Kidman), koja je preselila cijelu svoju obitelj tamo, Hilary (Sarayu Blue), kojoj je karijera na prvom mjestu, i Mercy (Ji-young Yoo), bezbrižnu djevojku iz New Yorka koja je tek završila fakultet i koja se snalazi u novom društvu. Njihovi se životi isprepliću nakon obiteljske tragedije. Serija propituje privilegije te istražuje što se događa kad linije između žrtve i krivnje postanu nejasne.

Uz Kidman, Blue i Yoo glume Brian Tee i Jack Huston, a Wang osim što je režirala seriju, njezina je autorica, scenaristica te jedna od izvršnih producentica. Tijekom produkcije, serija je bila predmet mnogih kontroverzi i zato što je hongkonška vlada Kidman izuzela iz strogog režima kvalitete, te zbog snimanja na toj lokaciji unatoč aktualnim političkim nemirima.

Expats na Prime Video streamingu kreće 26. siječnja 2024. s prve dvije epizode nakon čega će preostalih četiri biti dostupne po jedna na tjednoj bazi do finala 23. veljače.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti