Awkwafina otkriva najmanje heroje na Zemlji u najavi "A Real Bug's Life"

utorak, 24. listopada 2023.

Nadolazeća dokumentarna serija na Disney+ bi trebala stići već početkom godine

Pixar nam uskoro donosi još jedan intiman pogled na život najmanjih buba na planetu sa svojom nadolazećom serijom A Real Bug’s Life. Uz naraciju Awkafine, dokumentarac opisuje živote "minijaturnih heroja Zemlje". Objavljen je i prvi trailer, koji nam prikazuje sićušna stvorenja u punom sjaju. Dokumentarna serija želi nam otkriti živote ovih buba, a inspiriran je omiljenim Pixarovim animiranim filmom Život buba, te tvrdi da život svake bube može biti čaroban i fantastičan poput animiranog filma.

Serija je prvi put najavljena 2020. godine i istraživat će devet različitih svjetova mikrobuba diljem svijeta. Uz pomoć inovativne tehnologije kamere, serija dokumentira sile prirode koje se igraju na minijaturnoj razini dok se ta sićušna stvorenja oslanjaju na svoje neobične saveze i vlastitu sposobnost da prežive svaki dan.

Kao što trailer sugerira, razmislite o "epskoj pustolovini minijaturnih razmjera", budući da serija ima za cilj prikazati borbe svakodnevnog života kukaca. Gledatelji se mogu veseliti pričama u rasponu od pauka koji skače i traži dom na ulicama New Yorka do prvog dana izrade parfema cvjetnih pčela iz Kostarike.

Pratit ćemo ove nevjerojatne priče koje se odvijaju u svijetu izvan naše mašte dok gledamo zadivljujuća nova ponašanja i likove veće od života. I baš kao u animiranom igranom filmu Život buba, fanovi mogu očekivati da će vidjeti teme zajedničkog rada, prevladavanja nepravde i zauzimanja za ono u što. Serija prikladna za obitelj pokazuje da život pravih kukaca može biti jednako fantastičan i inspirativan uz Awkafininu ekscentričnu i zabavnu naraciju.

A Real Bug’s Life će svoju premijeru imati početkom sljedeće godine, 24. siječnja na Disney+.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti