Potvrđeno je: Ryan Gosling i Margot Robbie u prequelu "Oceanovih 11"

četvrtak, 12. listopada 2023.

Producentica Josey McNamara potvrdila je da skoro godinu i pol nakon najave prequela sad intenzivno rade na njemu

Foto: Depositphotos

Jedna od producentica apsolutnog ljetnog hita Barbie ovih je dana najavila kako ćemo uskoro opet zajedno gledati Margot Robbie i Ryana Goslinga – i to u prequelu mnogima omiljenog filma.

Producentica Josey McNamara najavila je prequel omiljenih Oceanovih 11 u kojem su nas još 2001. godine apsolutno osvojili George Clooney i Brad Pitt kao Danny Ocean i Rusty Ryan. Prequel će na velikom ekranu ponovno spojiti Robbie i Goslinga, a McNamara je toliko oduševljena njihovom kemijom na filmu da se nada kako će to biti tek još jedan u nizu njihovih suradnji. Podsjetimo, vijest o mogućnosti prequela stigla je još početkom prošle godine, a prošlo ljeto Gosling je bio u završnoj fazi pregovora za film. Sav dogovor oko prequela krenuo je puno prije ogromnog uspjeha Barbie što je samo dodatno učvrstilo ponovnu suradnju Robbie i Goslinga tako da bi LuckyChap Entertainment uskoro trebao krenuti u pred-produkciju. Uz Robbie i Goslinga za prequel je još poznato da bi ga trebao režirati Jay Roach (One su bombe, Do kraja, Trumbo), a scenarij napisati Carrie Solomon.

„Ne mogu otkriti mnogo. Samo mislim da radimo najbolje što možemo za franšizu. Veselim se predstaviti film ljudima kad bude gotovo“, izjavila je direktorica LuckyChap Entertainmenta i producentica McNamara za Games Radar.

Detalji o radnji i dalje se drže u tajnosti, ali navodno će priča biti smještena u Europu u 1960-e, daleko od Las Vegasa u kojem je bila smještena radnja originalnog filma iz 1960. s Frankom Sinatrom i Dean Martinom te trilogija s Clooneyem. Radnja Oceanovih 8 iz 2018. sa Sandrom Bullock i Cate Blanchett bila je smještena u New York.

Barbie je dosad diljem svijeta u kinima zaradila preko 1,4 milijarde dolara čime je postala i film s najvećom zaradom studija Warner Bros., a još uvijek je možete pogledati u nekim kinima – uključujući i hrvatskim u kojima je također ogroman hit.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti