DC-jev "Shazam!" našao svog 3000 godina starog čarobnjaka!

srijeda, 11. srpnja 2018.

Djimon Hounsou dio je glumačke ekipe filmske adaptacije DC-jevog stripa

Djimon Hounsou se pridružio glumačkoj ekipi filmske adaptacije DC-jevog stripa Shazam!, u kojem će glumiti 3000 godina starog čarobnjaka, koji mladom Billyju Batsonu daje njegove moći.

Snimanje filma Shazam! navodno je već završilo, ali se do sada nije znalo kako je i Hounsou bitan dio glumačke ekipe, već je to odrađeno sve u tajnosti. Do sada čak nije procurila niti jedna slika niti snimka sa snimanja filma.

Film Shazam! prati 14-godišnjaka (Angel Asher), koji dobije sposobnosti pretvoriti se u odraslog superjunaka (Zachary Levi) izgovarajući samo magičnu riječ. U stripu je lik čarobnjaka, kojeg će glumiti Hounsou, star 3000 godina i dolazi iz drevnog Egipta. On koristi svoje moći kako bi se borio protiv zla i u potrazi je za nasljednikom, koji bi nastavio njegovu misiju. Svoju moć prenese na Billyja, koji samo treba viknuti njegovo ime - Shazam! - i odmah postaje superjunak s nizom raznih moći.

Film Shazam! u kinima se očekuje 4. travnja 2019. godine, a prve kadrove očekuje vidjeti sljedeći tjedan, kad će se u San Diegu održavati najpopularnija stripovska konvencija Comic-Con.

M.M.K.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti