Pogledajte najavu filma "Black Panther"

utorak, 17. listopada 2017.

Stigao je prvi službeni trailer za novi Marvelov film o afričkom kralju koji je ujedno i Black Panther, prvi crni stripovski superjunak

Marvel Studios obajvio je novi trailer za željno iščekivani film Black Panther. Pod redateljskom palicom Ryana Cooglera (Creed), a prema scenariju koji potpisuje uz Joea Roberta Colea, u naslovnoj se ulozi nalazi Chadwick Boseman, kojeg smo upoznali u Građanskom ratu Kapetana Amerike.

Marvelov Black Panther prati T'Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u izoliranu, ali tehnološki jako naprednu afričku zemlju kako bi naslijedio prijestolje i preuzeo svoje zakonito mjesto kao kralj.

No, kada se pojavi moćan stari neprijatelj T'Challa se kao kralj i kao Black Panther nađe uvučen u veliki sukob koji stavlja sudbinu Wakande, ali i cijelog svijeta, u opasnost. Suočen sa izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi pravu moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i osigurao svoje ljude i njihov način života.

Osim Bosemana u glavnoj ulozi u filmu glume i Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker te Andy Serkis.

Black Panther u kina stiže 15. veljače 2018. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti