TV Preporuke dana – Nedjelja 2.4.

nedjelja, 02. travnja 2017.

Večeras će se u 20 sati za gledanost boriti TV premijera filma "Kapetan Amerika: Ratnik Zime" i emisija "TLZP"

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2.4.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
 

Crna Guja, HTV 2 u 22:30 i 23 sata
U predzadnjoj epizodi 2. sezone Edmundu dolaze na večeru teta i stric Bijela Guja. Strašno nezgodan slijed okolnosti, koje uključuju repu, nojevo pero i njegovu prilično krupnu tetu, uzrokuje nevolje u domu Crne Guje. u zadnjoj epizodi Edmunda i Melchetta otme Nijemac koji namjerava svrgnuti englesku kraljicu. U prikladnom završetku druge sezone serije svi su dvorjani brutalno, a neki bi rekli i zasluženo, posmicani.

Nikad nije kasno, RTL u 22:50 sati
Nakon devet emisija i ukupno 36 kandidata, emisija dolazi do svog velikog finala! 12 najboljih kandidata po izboru žirija odmjerit će snage, a samo jedan kandidat odnijet će titulu najboljeg, koja mu donosi 50 tisuća kuna te pjesmu Tončija Huljića napisanu samo za pobjednika.

FILMOVI

Kapetan Amerika: Ratnik Zime, RTL u 20 sati
U Marvelovom novom hitu Steve Rogers aka Kapetan Amerika se udružuje s Natashom Romanoff aka Crnom udovicom kako bi savladali moćnog i do sada nepoznatog neprijatelja – Ratnika zime.

Stari Divlji zapad, HTV 2u 21 sat
U dalekoj budućnosti ogromni zabavni parkovi su jedna od najpopularnijih vrsta zabave. Koristeći najmoderniju tehnologiju znanstvenici su kreirali mini svijetove sa temama iz ljudske prošlosti. Jedan od najpoznatijih parkova je Westworld, u kojemu gosti mogu istraživati divlji zapad, zabavljati se sa lakim damama i boriti se u, uvijek namještenim, dvobojima... Ove godine je HBO predstavio seriju Westworld koja je osvojila gledatelje.

Batler, HTV 1 u 22:10 sati
Forest Whitaker utjelovio je batlera, u filmu nazvanog Cecil Gaines, u priči o njegovom životu kroz razdoblje od više od trideset godina služenja u Bijeloj kući. Sa svoje pozicije, batler je bio u prilici svjedočiti dramatičnim promjenama koje su potresale američko društvo - od pokreta za građanska prava do rata u Vijetnamu, a film nam pokazuje i koliko su sva ta saznanja utjecala na njegov privatni život.

Indiana Jones i ukleti hram, Doma TV u 22:10 sati
Vrijeme radnje je 1935. godina. Profesor, arheolog i legendarni junak poznat kao Indiana Jones ponovno se vraća u akciju u svojoj najnovijoj pustolovini. Ovaj put se udružuje s pjevačicom u noćnom klubu Wilhelminom "Willie" Scott i 12-godišnjim dječakom po imenu Short Round. Završe u malom siromašnom indijskom selu, čiji seljani vjeruju da je zao duh odveo svu njihovu djecu nakon što je ukraden sveti dragi kamen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti