6. sezona zadnja za "The Mindy Project"

četvrtak, 30. ožujka 2017.

Humoristična serija koja je osvojila i kritiku i publiku u rujnu počinje s posljednom sezonom

Hulu je potvrdio da će serija The Mindy Project dobiti još samo jednu sezonu koja će na tom streaming servisu početi u rujnu, piše Variety.

Humoristična serija kreatorice i glavne glumice Mindy Kaling je svoju premijeru imala 2012. godine na Fox-u gdje su bile prikazane tri sezone i koji ju je nakon toga ukinuo. Serija se nastavila na Hulu streaming servisu 2015. godine. Kaling je još u lipnju prošle godine izjavila da zna kako će serija završiti stoga ne čudi objava da nam stiže zadnja sezona. No, objavila je prigodnu fotografiju na svom Instagramu koja najbolje opisuje odluku o završetku serije.

 

When you find out a new #themindyproject is now streaming vs. when you find out it's the season finale

Objavu dijeli Mindy Kaling (@mindykaling)

Serija je dobila mnogo pozitivnih kritika, osvojila je sedam nagrada i bila nominirana za jedan Primetime Emmy. Uz Kaling u glavnim ulogama su Ike Barinholtz i Ed Weeks, a u seriji su gostovala mnoga zvučna imena kao što su Julia Stiles, Shonda Rhimes, Dan Hedaya, Rhea Perlman, Chrissy Teigen...

„Bila nam je čast i radost raditi s Mindy i ostatkom ekipe. Serija je bila dio Hulu servisa otkad smo počeli i zahvaljujući Mindynoj viziji ostala je jedna od najpopularnijih i najboljih serija sve ove godine. Jedva čekamo vidjeti što nam je pripremila za zadnju sezonu, a nimalo ne sumnjamo da će fanovi nastaviti gledati seriju i kad ona završi“, rekao je Craig Erwich, urednik sadržaja za Hulu servis.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti