Dax Shepard i Michael Peña patroliraju u traileru za "CHiPs"

četvrtak, 12. siječnja 2017.

"CHiPs" je filmska adaptacija američke kriminalističke drame iz 70ih, koja je sada dobila humorističnu filmsku verziju

Iako film koji se temelji na drami imena CHiPs iz 70-ih zvuči pomalo blesavo isto se smatralo za 21 Jump Street sve dok Phil Lord i Chris Miller nisu pokazali kako je moguće oživjeti neku poznatu priču i udahnuti joj novi život. No, ono što brine većinu kritičara jest može li Dax Shepard dobro odraditi posao scenarista, redatelja i glavne zvijezde u filmu?

Shepard i Michael Peña preuzeli su uloge glavnog dvojca u malo vulgarnijoj verziji policijske serije, uz namjeru da film ima oznaku R odnosno da je namijenjen starijoj publici.

"Cilj mi je bio negdje između Zločestih dečki i Smrtonosnog oružja. Na taj sam način to planirao. Zanimljivo je jer je svakako komedija, što serija nije bila, no ulozi su stvarni i svijet je stvaran i sve je to na istoj razini. Lude situacije se događaju i ne događaju se u svijetu satire ili uzvišenom nekom svijetu. To je vrlo stvaran svijet.", rekao je Shepard za Entertainment Weekly.

Službeni sinopsis detaljno otkriva radnju:

Jon Baker (Shepard) i Frank "Ponch" Poncherello (Peña) pridružili su se California Highway Patrol (CHP) u Los Angelesu, ali iz potpuno različitih razloga. Baker je polomljeni motociklist koji pokušava dovesti svoj život i svoj brak u red dok je Poncherello drski agent FBI-ja na tajnom zadatku istraživanja višemilijunske pljačke u koju bi mogao biti upleten i netko iz CHP-a.

Neiskusan početnik i okorjeli iskusni agent postali su tim no više se svađaju no što se slažu tako da je teško pokrenuti pravo partnerstvo. No sa Bakerovim bajkerskim vještinama i Ponchovim uličnim znanjem mogli bi još i uspjeti...ukoliko ne izlude jedan drugoga.

Film u kina stiže 23. ožujka.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti