U nedjelju Inauguracija predsjednice RH - hoćete li pratiti prijenos?

petak, 13. veljače 2015.

Već od 11 sati na raznim programima možete uživo pratiti tijek inauguracije

Kao što znate, u nedjelju, 15. veljače, prva hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović će prisegnuti na Markovom trgu u Zagrebu. Ako želite pratiti događaj, i HRT i RTL i Nova TV imaju posebne emisije i praćenje uživo.

Od 11 sati počinje višesatni program na Hrvatskoj televiziji (HTV 1 i 4) koji vodi i uređuje Elizabeta Gojan. Program donosi sva važna zbivanja, reportersko praćenje uživo i goste u studiju. Gosti u studiju su Milada Privora, šefica protokola dvojice hrvatskih predsjednika i politički analitičar Višeslav Raos, a na terenu će događaje pratiti Stela Kolar, Mirjana Posavac, Tatjana Munižaba, Dajana Šošić i mnogi drugi.

RTL je priredio posebnu emisiju od 11:30 do 13:30h u specijalnom studiju na Markovu trgu gdje će Igor Bobić voditi emisiju i ugostiti komentatore: političkog analitičara Ninu Raspudića, stručnjaka za sigurnost Bonu Marjanovića i profesoricu s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu Smiljanu Leinert Novosel.

Na Novoj TV posebna emisija traje od 11:30 do 13:20h, a reporterski dvojac koji će iz studija pratiti i komentirati prijenos su Mislav Bago i urednica vanjske politike Nove TV Ivana Petrović s gostima. Andrija Jarak izvještavat će s terena.

Gdje ćete vi biti u nedjelju od 11 sati: na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića gdje možete nazočiti inauguraciji, ispred malih ekrana ili negdje sasvim drugdje? Pripazite samo ako se mislite kretati Zagrebom taj dan jer će pojedine dionice biti zatvorene zbog inauguracije.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti