Janis Joplin napokon ima redatelja

nedjelja, 23. studenog 2014.

'Get It While You Can', biografski film o Janis koju bi u filmu trebala utjeloviti Amy Adams, režirat će Jean-Marc Vallée

 

Amy Adams se priprema glumiti Janis Joplin već dugi niz godina. Od prvog spomena biografskog filma o Janis je prošlo već četiri godine, a Amy Adams je u nekoliko navrata iskazala svoju veliku želju da na velikom platnu utjelovi veliku pjevačicu iz 60-ih godina. 

No, izgleda kako je malo teže bilo zadržati ostatak ekipe na okupu. Iako se uz ovaj projekt vezivalo nekoliko redatelja konačno je odabran onaj pravi i možda ćemo film o Janis ubrzo gledati. 
 
Jean-Marc Vallée, redatelj nagrađivanog Dallas Buyers Cluba, potpisao je za film i priprema promjene te dorade scenarija. Ovaj biografski film poznat je pod radnim naslovom Get It While You Can, a originalni scenarij su napisali Ron i Theresa Terry.
 
 
Jean-Marc Vallée možda dovede sa sobom i neke od suradnika iz filma Dallas Buyers Club, prvenstveno scenariste Craiga Bortena i Melissu Wallack. Oni se trenutačno nalaze u pregovorima za prepravke.
 
Film bi se trebao početi snimati sredinom iduće godine, a čini se kako će Amy Adams kultnu pjevačicu pokušati odglumiti u svim aspektima. Naime, Adams planira otpjevati sve pjesme koje će se pojaviljivati u filmu. 
M.M.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti