Bruce Willis ima svoju posebnu kategoriju na ovogodišnjim Zlatnim malinama

utorak, 08. veljače 2022.

Objavljene su nominacije za "Zlatne maline", dodana kategorija posebno za Brucea Willisa i njegove filmove

Kao i svake godine Akademija filmskih umjetnosti odlučuje o najboljim filmovima u prethodnoj godini, a najprestižnijoj dodjeli nagrada prethodi i ona za najgore. Zlatne maline i ove će se godine dodijeliti uoči Oskara, a danas imamo prilike vidjeti tko je sve ušao na listu nominiranih za one najgore iz 2021. godine.

Na samom se vrhu liste po broju nominacija nalazi Netflixov mjuzikl Diana: The Musical, objavljen u listopadu prošle godine. Film je produkcija brodvejske predstave, koja je naišla na jednako loše kritike kao i film, koji je zaradio devet nominacija za Zlatne maline.

Na listi najgorih filmova našli su se trileri Karen i The Woman in the Window, oba s pet nominacija, kao i Space Jam: A New Legacy s LeBronom Jamesom te Paramount+ film Infinite.

Među nominiranima za najgore glumačke izvedbe našla se inače izvrsna glumica Amy Adams i to za glavnu ulogu u filmu The Woman in the Window te za sporednu u Dear Evan Hansen. S njom će se za "nagradu" natjecati i Jeanna de Waal, Megan Fox, Taryn Manning i Ruby Rose.

U muškoj kategoriji onog najlošijeg našli su se Scott Eastwood, Roe Hartrampf, LeBron James, Ben Platt i Mark Wahlberg. Među najgorim sporednim glumcima našla su se neka velika glumačka imena: Ben Affleck, Mel Gibson i Jared Leto, kao i Nick Cannon te Gareth Keegan.

Ovogodišnje Zlatne maline posebne su i po tome jer su ove godine odlučili posvetiti posebnu kategoriju Bruceu Willisu. Izdvojili su njegovih pet filmova iz 2021. godine i odlučit će u kojem je imao najgoru ulogu.

Zlatne maline bit će dodijeljene 26. ožujka, noć uoči dodjele onih malo prestižnijih nagrada, Oskara.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti