Gdje su nestali Izgubljeni dječaci?

četvrtak, 30. listopada 2014.

20th Century Fox i Imagine Television donose nam priču o Izgubljenim dječacima nakon što su napustili Nigdjezemsku

Što se dogodilo sa grupom Izgubljenih dječaka Petra Pana nakon što su otišli iz Nigdjezemske i odrasli? Odgovor na to pitanje donosi nam nova serija koju radi 20th Century Fox pod nazivom League of Pan, koja je već krenula sa produkcijom.

Andrew Miller (Ništavilo) zadužen je za scenarij za fantastičnu dramu koja je opisana kao prizemljen i napet triler koji donosi nove informacije o omiljenim likovima iz Nigdjezemske.

Prema vijesti koju je prenio Deadline, radnja serije uključit će se u živote Izgubljenih dječaka 15 godina nakon odlaska iz Nigdjezemske. Oni su već odrasli muškarci i svatko je otišao na svoju stranu. No prisiljeni su ponovno se ujediniti nakon što netko počinje ubijati jednog po jednog. Kako bi otkrili tko je krivac te preživjeli, Izgubljeni dječaci moraju biti jači od gorkih suparništva i zle krvi koja ih je istjerala iz raja te ponovno pronaći čaroliju pomoću koje su bili neustrašivi. No ovaj put u stvarnom svijetu suvremenog Los Angelesa.

20th Century Fox i Imagine Television su League of Pan počeli razmatrati još prije dvije godine kada je Brian McCauley Johnson došao sa idejom za scenarij. Miller će prema njegovoj ideji napraviti scenarij dok će Johnson biti među producentima.

M.M.Š.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti