Prvi pogled na Joaquina Phoenixa u filmu "Inherent Vice"

utorak, 30. rujna 2014.

Stigao je prvi trailer za neobičnu detektivsku priču Paula Thomasa Andersona

Filmska verzija Inherent Vicea Thomasa Pynchona, opisana kao južnokalifornijska detektivska priča, napokon se predstavila prvim trailerom. Potencijalnog kandidata za sezonu dodjele nagrada režirao je Paul Thomas Anderson, a u glavnoj se ulozi nalazi neuredno dlakavi Joaquin Phoenix kao privatni istražitelj Doc Sportello.

Anderson i Phoenix već su imali prilike surađivati i to na filmu Master iz 2012. godine, koji je zaradio čak tri nominacije za Oscara, među kojima je bila i ona Joaquina Phoenixa za najboljeg glavnog glumca.

Inherent Vice je Pynchonov roman koji se na policama knjižara pojavio 2009. godine, a sam Anderson ga je pretvorio u scenarij za film. Radnja je smještena u Los Angeles 70-ih godina prošlog stoljeća te prati privatnog istražitelja koji pokušava naći bogatog ljubavnika svoje bivše djevojke koji je nestao.

Osim Phoenixa u filmu će se naći i Reese Witherspoon, Jena Malone, Josh Brolin, Owen Wilson, Benicio Del Toro i Maya Rudolph. Kroz narednih par mjeseci će se film prikazati na nekoliko festivala, a u kino distribuciju ide tek u siječnju i veljači sljedeće godine.

M.M.Š.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti